Love Fest 2014

Love Fest .  Salus security Agencija za fizicko obezbedjenje Osmo izdanje Love fest -a, već prve večeri oborilo je sve rekorde posećenosti, a kroz festivalsku kapiju do prvog dana prošlo je više od 20.000 ljudi. Tokom tri večeri festivala pod pokroviteljstvom Heineken piva nastupili su velikani elektronske muzike, Jeff Mills, Kenny Larkin, James Zabiela, Marko Nastić, kao i mnogi drugi. Fanovi domaćih i regionalih bendova imali su priliku da čuju Partibrejkerse, Ramba Amadeusa, Let 3, Ritam Nereda, kao i hiphop sastave Bad Copy, Prti Bee Gee i Who See.

Festival ljubavi je ovog avgusta posetilo 62. 000 ljudi iz 15 evropskih zemalja.

Agencija “Salus Security” tradicionalno obezbeđuje ovaj događaj osmi put, tj. od samog početka . Obezbeđivanje se vršilo od kapije i ulaza na ovaj festival, preko obezbeđenja mesta na kojima su se prodavali tokeni i piće , obezbeđenja bina, kao i prostora unutar samog kampa. Salus Security se starao i o obezbeđenju samih izvođača. Ove godine smo u smislu pretresa posetilaca na ulazu koristili i dresirane pse koji su specijalizovani za pronalaženje opojnih sredstava.

Za ova tri dana festivala bilo je dosta posla i situacija koje je ekipa agencije “Salus Security” svojim profesionalizmom lako rešila.


 

Comments are closed